• facebook
  • linkedin
  • kvidre
  • Youtube
TLF: +86 0769-22235716 Whatsapp: +86 18826965975

Vector VE bus type controller viser skønheden ved motion control

Den årlige begivenhed på det industrielle område - China International Industry Fair 2019 startede på Shanghai National Convention and Exhibition Center den 17. september. Robotter og automationsvirksomheder fra hele verden konkurrerede på samme scene, hvilket kan kaldes en storslået automatisering "Blockbuster".

Som en promotor af intelligent fremstilling bragte Vikeda VA motion controllere, VC bus servosystemer og andre produkter til sin debut.På denne udstilling lancerede Vector en ny VE type bus motion controller.
Booth
VE-seriens bevægelsescontroller understøtter det internationale standardprogrammeringssprog IEC61131-3, inklusive puls, analog, CANopen bus, EtherCAT bus 4 kontrolmetoder, hvoraf EtherCAT bussen kan bære op til 64 akser til bevægelseskontrol, og er udstyret med et væld af IO udvidelsesmodul og kommunikationsgrænseflade.Rigelige motion control funktionsmoduler kombineret med kraftfuld CPU vil bringe skønheden ved motion control til det yderste.

Etableret i 2004, Vector har været dybt involveret i automationsindustrien i mere end ti år.Med sin dedikation og professionalisme leverer den overordnede bevægelsesstyringsløsninger til automationsindustrien med egenudviklede servodrev, bevægelsescontrollere og menneske-maskine-grænseflader.osv. udgør dens produktmatrix.

Fokus på skaber værdi med teknologi og fokuserer på høj effektivitet og energibesparelse, så enhver virksomhed kan bruge et enkelt og effektivt automatisk kontrolsystem, hvilket er Vectors vision.

Gennem årene har Vikeda, med sin strategi om at udvikle skræddersyede motion control-løsninger til markedssegmenter, fortsat med at dyrke i trykkeribranchen.Teknologisk forskning og udvikling baseret på de tomme områder af industrien har givet den en first-mover-fordel i denne industri.
På markedet for pre-press og post-press udstyr inden for lamineringsmaskinen, etikettryknings- og udstansningsindustrien er Vector baseret på egenudviklede bevægelsescontrollere og servodrev, servomotorer, konfigurationssoftware osv., der er afhængige af elektroniske knastskiver. , synkron kontrol, dybtgående forskning og anvendelse af spændingskontrol og forskellige bevægelsessuperpositioner giver en komplet løsning til bevægelseskontrol, der fortsætter med at hjælpe udviklingen af ​​trykkeriindustrien.
Blandt dem, inden for etiketudskrivning og udstansningsindustrien præpresse- og postpresseudstyr, på grund af dets højpræcision, højfrekvente, multi-akse forbindelsesproceskarakteristika, har kontrolsystemet altid været en verden af ​​importerede produkter , og Vector er et af de få hjemlige gennembrud.Et monopol i denne branche.


Indlægstid: 23. juni 2021